Möte och kaffebesatthet

Vi vaknade ganska sent idag så det var smått stressigt och jag var tvungen att vara på förskolan lite tidigare än vanligt för jag hade ett möte vid 9.00 som jag skulle hinna med. Så jag fick knappt i mig någon frukost eller kaffe. Lea fick sig en macka medan jag höll på och klä på mig. Så jag lämnade av Lea och gick till mötet med en ända tanke i huvudet och det var KAFFE, det fanns inget ställe på vägen som jag kunde gå in och köpa kaffe hos och det ända jag tänkte på var kaffe hela vägen och det tragiska vädret. Det regnade, blåste och det var kallt. Mötet varade i en timme och jag satt och tänkte på kaffe och kände smaken och lukten så det pirrade i kroppen. Haha, ja besatt het i högstagrad. Jag skickade ett sms till en kompis till mig och sa: THIS MUM NEED COFFEE NOOW.
När mötet var klart så gick jag raskt till Mc donald och köpte en stor kaffe och bara njöööööt av smaken och kicken som jag väntade på. Nu sitter jag hemma och dricker min andra kopp och ska försöka få något gjort idag innan jag hämtar Lea.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar