Möte vid 09.00 och är redan slutkörd

Sitter på bussen på väg till ett möte och känner att huvudet stängs av när som. Tröttheten är på högsta grad. Känns som en halv jobbig dag, har redan hunnit dricka kaffe ( startade kaffebryggaren vid 04.45) och hunnit få i mig några koppar och sitter just nu med en nocco i handen och hoppas på mirakel hehe. Jag skulle väldigt lätt kunna somna på bussen men då kan både snark och dreggel förekomma! SÅ PASS TRÖTT ÄR JAG!!

Idag skulle Leas klass på utflykt och jag hade köpt en färdig sallad till henne som hon hade önskat att ta med. Alla i familjen älskar de där fädiga pasta salladen med kyckling och deras saftiga och goda mango curry dressingen man får med. Vi brukar köpa på oss tre stycken när vi åker och badar.

Nu ska jag hinna med lite ärenden via mail innan jag är framme. Hoppas ni får en bra tisdag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera