Mycket gjort på endast några timmar

Idag har jag hunnit med mycket (men inte blogga) satt på kontoret idag hela dagen och gjorde alla mina samtal och startade lite prova på jobbet idag och imorgon skulle jag också komma förbi för att testa på lite mer för att få känna av exakt vad jobbet går ut på. Jag var smått nervös idag då jag ringde runt men det gick bra. Behöver träna lite till bara för att känna mig 100% bekväm i mina samtaler men så som min kollega sa så kommer det att ta lite tid men att man lätt kommer in i det sen. Så kände jag med idag, att jag vara nervös bara för att det var första dagen och första samtalen. Men jag kommer att bli bättre och jag kommer att kunna fixa det galant det vet jag.

Så jag slutade vid 15:00 idag med och satte mig på bussen för att åka hem och somna hela vägen hem såååå skönt. Sen svängde jag förbi och tog en kopp kaffe och lite kräftstjärtar med massvis med citron och salt och åt dem snabbt som attan fast att jag inte får äta så snabbt haha. Sen så sprang jag in på Ica köpte lite tillbehör till dagens middag och nu ligger middagen i ugnen och Lea sitter här bredvid och jag tittar till min mail och facebook. Hann inte blogga via mobilen idag för det var jäcktigt men det kommer det kommer då runinerna startar igång.

Middagen blev fläskkarré i ugnen med färska champinjoner, paprika, delikatesspotatis, lök,  två stora vitlök, krossad tomat och timjan och grillkrydda till kryddningen. Sen lägg på aluminiumfolié och in i ugnen. GOTT GOTT.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mycket gjort på endast några timmar

  1. Tina skriver:

    Ojdå, häftigt! Det kommer att gå skit bra. Alla är ny nångång. Ringde dig i fredag/torsdags, men du svarade inte.
    Lycka till på nya jobbet!

Lämna ett svar