Mycket har hänt på så några dagar

Det är såå mycket som har hänt och så mycket jag har lärt mig på bara några dagar. Jag skulle blogga igår men jag mådde sååå dåligt när jag kom hem, jag var illamående samt yr så jag la mig så fort jag kom hem och sov i två timmar. Efter det så satt jag mig i soffan och degade och mådde inte 100%.  Idag mår jag lite bättre eller jag gjorde det hela dagen men när jag kom hem och skulle ut med soporna blev jag illamående. O var nära och spy, uch nu har jag något typ i halsen. Jag ska snart upp igen och göra mat så att det finns god/varm mat när mannen kommer hem. Igår fick han äta varma mackor med te så trött var jag igår, så idag vill jag gottgöra det.

Idag gjorde vi ansiktsbehandling på varandra och jag köpte produkter som passar min hy. Jag har lite torr hy så jag köpte produkter för just torr hy. Efter skolan gick jag ner till systern min och vi åt en jätte stor pizza som vi delade på och sen fick jag håret klippt samt fönad YIPPIIII.Senare ikväll kommer det upp lite bilder på mina ögonskuggor, men innan dess blir det lite dona för min del.

Ha en bra onsdag

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar