När klumpigheten går i arv

Jag är super klumpig och det vet typ alla runtomkring mig men nu har Lea ärvt det från mig. Hon är värre än mig rättare sagt, jag vet att hon är ett barn men klumpigheten är klumpighet och kan inte bortförklaras. Igår kväll innan jag skulle till träningen trillar hon ner från bordet. Jag sa åt henne ca 10 ggr att man sitter inte på bordet och det är farligt bla bla bla och plötsligt trillar hon baklänges och slår huvudet. Hon börjar stor gråta och gråter ca 40 min efter också. Hon får sig en bula och vi ringer akuten och de ber oss avvakta och se om hon skulle bli yr eller spy eller något liknande. Herre gud vilken kväll.

En bula hit och en bula dit konstant. Stackars tjej som inte har fått vila från allt sen juni. Jag orkar knappt tänka på det. Jag började stor gråta igår, ja jag gjorde det. Jag la henne i makens armar och gick in på badrummet och grät en stund för mig själv.

Idag är det bättre, försöker få i mig lite kaffe och frukost innan jag lämnar av henne och sen springa till gymmet. Ha en bra onsdag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar