När man pratar om att starta eget

Satt med en vännina och diskuterade om starta eget och export och import hur man ska gå tillväga med allt och största av allt om man ska hyra en lokal att ha hela sitt lager i. Hon hade många idéer om hur hon hade tänkt gå tillväga och hon och hennes make hade tittat på lite lokaler att hyra hos catena. De är ute efter inte så avlägsna platser och att det inte skulle skulle kosta dem skjortan. Svårt att hitta rätt storlek på lokaler för de är inte efter en enorm stor lokal för de vill börja lite smått och de kan inte ha lagret hemma heller. Man ska vara rätt så noga från första början med att hitta en bra lokal, för man ska starta upp där och det tar ett tag tills man kan komma på ben och hyra större lokar. Platsen är super viktig för man spar tid och pengar på att inte ha den så långt ifrån där man bor. De vill starta eget här i Stockholm och trafiken här är ju helt galen så plats är jätte viktigt. Man tjänar in det i tid. Så vi bollade lite ideer och tittade runt på nätet för att hitta det de sökte.

Har en annan vännina som vill starta eget i redovisning, det är mycket enklare för allt hon behöver är dator, telefon och ett pyttelitet kontor hemm hos sig. Men hon är super duktig och varje dag som går så är hon en sån stor hjälp med allt jag gör i skolan. Hon är en sån hjälpsam person och kan allt med lön och redovisning.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar