Nicole Scherzinger inspired Bronze & Black makeup

Det var ett tag sen jag la in en smink video och här kommer det en som jag är helt förälskad i. Bruden och så himla duktig jag har lagt in videos på henne tidigare. Hon har vår orientaliska ansikte och färg på huden så man relaterar mer med sminkningarna och färgerna hon använder.

Hon använder sig av brons, och svart vilket är väldigt snyggt tillsammans. Hon gör det på ett mycket lätt sätt och kombinerar med eyeliner som gör det hela mycket vackrare. Jag skulle ha tagit lite mer än två ögonskuggor, det skulle se så fint ut om hon använde sig av två olika brons tills hon kom fram till den svarta ögonskuggan för det skulle göra så att ögat ser större ut och den skulle bli mandelformad mer än bara med två ögonskuggor. Men som sagt det hon gjorde var väldigt fint och varför inte testa den själva? Men jag gillar inte mascaran hon använde det finns mycket bättre mascaror för att få till det perfekt utan ögonfransar. För ögonfransar kan se lite trashigt ut ibland och det vill man ju undvika så om man väljer en mycket bra mascara och som verkligen förlänger dina ögonfransar så blir det mycket bättre. Sen så vill jag säga något annat och det är angående hennes ”ögon bryns fusk” jag gillar det. För jag har väldigt svårt med ögonbryn jag hatar och göra mina jag går till någon som noppar och formar mina haha. Jag ska ta och prova hennes ”ögonbryns fusk” de finns och köpa på kicks. Men använd er inte av ögonskugga till ögonbrynen använd ögonbryns färg som finns i cake form på t.ex MIST. Jag rekommenderar dem väldigt mycket och de varar i ca 5 år om du använder färgen varje dag. Jag köpte det till lill syster min i julklapp med ögonbryns penseln och hon blev helt förälskad. För jag lovar er det är mycket bättre än pennor och det ser mer naturligt ut. Bara av att fylla i ögonbrynen lite gör så himla mycket, det täcker varje ”hål” och dolda hårstrån.

Lycka till !!

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nicole Scherzinger inspired Bronze & Black makeup

  1. mtina skriver:

    Ja, jag håller ju med.
    Jag har använt ögonbryns kaka i 9 år… OJ, tiden har gått fort. Min första kaka var faktiskt från mist om jag inte minns heeelt galet. Den anväder jag i dagens läge iaf- och jag är kanon nöjd.
    Annars har det varit face då den varit lättare att få tag på. Men kaka rules iaf!

Lämna ett svar