Nike Hoodtröja i grått till mig och älsklingen

Jag har letat som en galning efter en snygg grå hoodtröja i simpel modell. Jag vill ha den för hemmabruk och jag ville inte köpa en i svart. Alla de snygga var i svart så idag hittade jag en Nike hoodtröja på Stadium som var på rea så jag köpte en till mig och en till älskling, likadana. Socker sött i know 🙂

Sen köpte jag en cardigan till mig i svart/vitt och en klänning till Lea i svart/vitt i samma mönster. Min cardigan köpte jag på Gina Tricot för 249 kr, den är rätt så tjock och perfekt till hösten/vintern och Lea’s klänning kommer från Lindex och kostade 149 kr.

Älsklingen och Lea sover och jag sitter uppe som vanligt. Den här sömnlösa tiden har gått överstyr tycker jag, måste fixa till det på något sett jag börjar bli trött i huvudet och det betyder att jag inte får den sömnen jag behöver.

PS: Imorgon har jag en date med min bästa kompis Martina. Guud vad jag har saknat henne.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Barn, Glamour, Kläder. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar