Nio timmars sömn

Inatt fick jag hela nio timmars sömn, jag bestämde mig för att lägga mig tidigt för jag var helt slut i kroppen och jag måste säga att jag inte ångrar mig ett dugg!
Startade dagen med lite nyhetsmorgon och kaffe, vilket är det bästa. Alla här hemma ligger och sover fortfarande. Jag har startat en diskmaskin och sprungit ut till förrådet för att hämta in skotorken. Det här med skotork måste jag ta upp i ett annat inlägg. Men en himla smart grej!

Sitter just nu vid datorn och skickar iväg lite mail och lyssnar på musik. Klockan har inte hunnit bli sju och jag har redan ploggat undan lite smått och vikt tvätt. Ska starta tvättmaskinen tänkte jag också. Då behöver jag inte tänka på att jag har en del att göra idag utan kan ta Lea till badhuset för lite badbus. Igår hade hon simträning och det kommer hon att ha en gång i veckan hela terminen men det betyder inte att jag inte kan ta henne till badhuset några extra gånger i veckan för träning och lite badbus.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar