Nouilles till middag

Helt slut efter en mycket händelserik dag. Är smått trött och sömnig men Lea ligger gladligen här bredvid och tycker det är för tidigt för att sova. Hela eftermiddags runinen förstördes idag då maken kom hem supertidigt för han skulle iväg och klippa sig vid 16.30. Så jag hämtade Lea och gick hemåt la henne i ett bad tills maken kom hem och de duschade ihop och jag lagade nouilles till middag. Till det gjorde jag en super god sallad av babyspenat, gurka, tomat, majs och rödlök och över de hade jag solrosfrön saltade och rostade. Herre gud vad god den var. Så jag har smått matkoma haha.
Jag ska ligga bredvid Lea på soffan och gosa. Ha en fortsatt trevlig onsdag.

PS: imorgon ska ju lillbusen på trolldisco. Så jag ska fota henne innan jag drar iväg med henne så ni får se hennes outfit. Jag tror det blir en rockbrud med det lilla extra.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar