Nouilles

Medan Lea sov har jag hunnit med mycket här hemma, tvättat och lagat lunch. Jessy är ute på en prommenad och fotar för fullt.

Jag har stått och lagat nouilles, det är en fransk pastarätt med bechamelsås och skinka eller kyckling det beror på vad man gillar själv. Idag valde jag och göra den vegetarisk. Jag stekte lätt lite zuccini och färska champinjoner och sen la jag till majs. Nu står den och puttrar i ugnen. Mumms vad gott det ska bli. Till det serverar jag fräsch sommar sallad. Det blir dagens lunch för oss här hemma. Ikväll blir det något annat gott. Som kommer att bestå av köttfärs, aubergine, zuccini, potatis samt passerad tomat som jag lägger över. Det ska serveras med ris, mumms vad gott haha. Gud vad hungrig jag är nu.

Efter lunch ska vi ta en lång prommenad och sen stanna vid en park där Lea kan leka lite och gunga. Mys pys med studiedag.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar