Nu är jag VUXEN

tack

Dagen började med sms läsning från en vän till mig som heter Naz och just nu befinner sig i Irak kanske? O sms nr två var från syster yster Sousou som skickade det jävliiiiiiigt tidigt hahaha dagis lärare som jobbar för tidigt tycker jag hahaha. Sen började sms rulla in och samtalen. Så jag tackar precis alla som grattat mig.

 • Naz
 • Sousou
 • Simo
 • Tina
 • Alexandra Tawaifi

Det var alla via sms. Men har massvis med folk som grattade mig via Facebook. Coco grattade mig på facebook och Live hahah.

Nu har jag blivit 25 år. 25 år dagen började hos läkaren för jag var tvungen och kolla upp ett utslag jag har fått på magen. Efter läkarbesöket så lunchade jag med Coco och vi hade det jätte mysigt och jag fick en jätte fin tulpan bukett av henne i LILAA. Sen så köpte hon två bakelser som vi fikade med hemma hos henne. Sen handlade vi en snabbis och sen var hon tvungen och dra till jobbet och jag fick skjuts hem. När jag öppnade brevlådan hade jag fått ett paket och jag ser direkt att det är från min bästa vän Tina. I paketet låg det ett kort, ett jätte fint ljus och ett örngott där det står ”Världens bästa mamma” oh vad rörd jag blev när jag såg örngottet. Det bliv lite blandade känslor, t.ex att ooh Tina tror att jag kommer att bli en bra mamma och att jag kommer verkligen att kämpa för att bli bästa mamman.

En timme och 28 minuter snack med Tina om allt och inget. Älskar och babla med denna brud.

Sist men inte minst kom älsklingen hem med tre röda rosor. Oh vad rörd jag blev (Tina du vet vad jag menar) haha.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu är jag VUXEN

 1. Lexi skriver:

  Grattiiiiiiiiis w 3a2bel el miye!!! =) Tack så mkt kamen=)

 2. mtina skriver:

  😀
  Sen gick du ju inte i vecka 31, som vi pratade om. Vilken tajming!

 3. mtina skriver:

  IN- ville jag skriva!

Lämna ett svar