Nu kör vi en stor städning eller ”så långt det går”

Vaknade med värsta kicken i rumpan och har börjat tvätta, tvätta och tvätta. Jag ska byta sängkläderna och tvätta massvis med kläder som måste tvättas. Sen ska jag försöka plocka undan och dammsuga hela huset och moppa. Men som sagt vi får se hur långt jag kommer. För nu sover tösen och då hinner man får saker gjort annars blir det att umgås med henne och gosa med henne. Efter all städning och tvättning och kastning av soppor som BARA består av blöjor nu förtiden så ska vi dra ut på en liten promme. Vädret ser inte lovande ut men men, ut ska vi. Nu till något annat och det är att min lilla tös har blivit förkyld och kan inte andas genom sin näsa, ooh det är såå hemskt att se och höra henne hosta till sig luft. Vi var till apoteket och köpte nezeril och saltlösning som vi ska droppa i hennes näsa så att de öppnar sig. Men inte så stor skillnad har vi märkt än, men det kanske kommer tills ikväll.

Dagens bild är tagen igår 🙂

JAG OCH LILLISEN

O den här summer girl kortet tog för någon dag sen.

sumergirl

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu kör vi en stor städning eller ”så långt det går”

 1. mtina skriver:

  Roligt att se att hon har fått ögonbrynen =)- det tar sig!

 2. jano skriver:

  Ja men eller hur gumman. Jag tror hon har fått min pappas ögonbryn. Han har ögonbryn som inte är fylliga och typ inget i mitten. Så vi får hoppas hahaha, vill inte ha MC reklam här inte. 😀 det räcker att hennes mamma ”TYP hade det” hahahahah. Nej, men jag hade inte så mycket men lite hade man haha

 3. GucciMama skriver:

  Ett stort grattis till din lilla flicka. Finns inget mer underbart än flickor:-)
  Det var jätte mycsigt att höra hjärtat idag, man blir lika glad varje gång.
  Ha det bäst!
  Kramis

Lämna ett svar