Nu kör vi igång vecka 10

Vi hade en super bra helg i helgen. Vi åkte till barkarby Ikea med Elise och Demis och hade det super super trevligt. Sen igår var vi i Bromma Blocks hos Pirolla och Roy och firade Pirollas födelsedag och det var hur mysigt som helst det med. Vi kom hem strax efter 21.00 och Lea somnade i bilen och det var bara och lyfta upp henne och lägga henne i sängen och hon sov heeeela natten fram till 6.30. Min älskade krull, hon var super pigg och det var jag med så jag hade inga problem med att vakna med henne. Så vi gosade och pussades och kramades och lekte på soffan och så fick hon sin frukost i form av mackor som ser ut som kaniner.

Nu sitter vi här och är helt slut och klockan är endast 8.00. Men jag har hunit med mycket, skrivit några mails och gjort massvis med ärenden på internet och ring 3 samtal till Leas förskola som hon ska börja på den 10/8 2012. Gud, hon växer så man knappt hinner med alltså.

Nu ska jag upp och klä på mig och fixa mig innan det är dags att lämna av Lea och springa iväg på ett möte vid 10.30.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar