Oj, då var det lördag !

Igår var det en riktigt fullt upp fredag. Jag jobbade 3 timmar, sen så tog jag en promme till centrum för att handla lite mat. Folk är helt tokiga på en fredag, alla vill hem, alla knuffas och tror att de går snabbare genom att vara elaka och tjuriga. Sen så gick jag hem packade upp och donade lite på internet och sprang o tvättade. Sen ringer coco och frågar om jag kan hämta barnen, jag går ut som en galning för att hämta dem. Sitter med dem i ca en timme kanske, tills deras far kom. Vi hade jätte trevligt, vi spelade fotboll och vi fikade och skrattade och Olli grät. Men allt gick jätte bra förutom att Olli är i en trotsig ålder och vill bestämma. MEN ICKE SA NICKE !!!!! Man måste vara bestämd med dem i den här åldern, så jag sa NEJ. O när han hörde att jag sa nej blev han tjurig och började gråta. Men han fick lugna ner sig själv och till sist kom han till oss igen.

Idag händer det inte så mycket, ska komma på vad jag ska göra för mat, ska ut och vattna mina blommor, sen kanske jag ska ta en dagens promme. Ska gosa med mannen min, imorse fick jag pannkakor till frukost. Det var super duper gott. Min älskling åt crepes med nutella och banan och det är gudomligt gott. Men jag körde på bara pannkakor. VILLE SÅ GÄRNA HA MASSA NUTELLA PÅ. MMMMMM

Här kommer en söt tjejig bild på tösen, hon är ju världens charm:

dsc003381

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar