Ompysslad och lunch med tjejerna

Har blivit ompysslad idag av Jessy som jobbar på frisörsalongen jag brukar gå till. Hann luncha med Katia och Lilly därimellan och det var mysigt. Men i cafét vi satt på var ca 10 barnvagnar och 10 st små bebisar. Vi trodde att det var någon event med bebisar i centrum för i cafét kunde man knappt sitta haha. Helt sjukt, och en av vänninorna jag satt med försöker få barn så hon trodde hon såg bara massvis med barnvagnar men vi garanterade att vi såg samma sak haha.

Så skönt att bli kvitt det gråa håret vid luggen (jag har bara gråa hårsstrån vid luggen) och de syns mer nu när jag klippt lugg.

Nu litter Lea och tittar på smurfarna och jag lagar mat och jag tänkte slänga in ett inlägg. Det blir en pastarätt med kyckling och färska champinjoner. Smarrigt det ska bli.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar