Ordning och reda i garderoben

När mamma kommer blir det ordning och reda i min garderob och alla mina klädskåp och hyllor. Men då börjar kaoset inne i mig, för jag hittar inget INGET alls. Fint vikta och upp hängda plagg men det betyder inte att jag hittar ett enda skit hahaha. Stod och letade efter mina tights och det tog ca 15 minuter guud vad arg jag blev. Jag gillar mitt kaos ibland i klädskåpen och lådorna, jag hittar allt jag behöver när jag behöver det. Samma sak när det gäller allt annat här hemma, jag vet exakt vad allt ligger trots kaoset jag har hemma då och då. Men min älskling tror att kaos leder till att allt ligger hit och dit och att man inte hittar det sen. Ja men visst säger jag, när han letar så klart men jag hittar alltid allting i mitt egna kaos.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ordning och reda i garderoben

  1. Lexi skriver:

    Hahah söt!! Jag hittar sällan i mitt kaos, älskar ordning och reda men som du säger ibland så blir det så utan att man kan hjälpa det riktigt, hehehe =p

Lämna ett svar