På väg hem till soliga Stockholm

Sitter i bilen och är i Märsta så snart är vi hemma. Har haft det super underbart hemma hos föräldrarna och bästa tiden med systrarna mina. Lea njöt varje sekund och älskar och bli bortskämd till max av alla och älskar och vara i centrum. Vi har bokat in en shopping date med systrarna och deras partner samt vi. Shop till you drop weekend ska vi kalla det hahaha. Vi ska shoppa en lördags från öppningsdags till stängning och sen hem till mig på middag. Spendera lite tid tillsammans och bara njuta av god mat och sällskap. Det ser jag framemot, ska bara planera in en god middag och något gott att bjuda på. Lea kommer att älska det, hon älskar o hänga med sina mostrar.

Nu ska jag äta en banan som mamma skickat med oss, en till varje mamma vad du är underbar. Pappa då som tänker på allt jag behöver och älskar. Han köper alltid mina favoritsaker för att han vet att jag älskar och äta det. Föräldrarkärlek är bästa kärleken. Tack för att ni finns och för att ni är som ni är.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar