Pass till lill tösen

Ska iväg och göra ett pass till lill Lea. Jag vet inte hur det går till, tar de kort? eller bara ett pass utan kort? Hmm, vi får väl se men flickan ska klä sig fint ändå. Idag ska vi inviga bärselen som är i orange såååå sommrigt.

leasbärsele

Jag har suttit och framkallat kort på fujidirekt.se och jag älskar deras sida allt går så snabbt och de har super bra kvalitet och priser och man får korten på 2 dagar så himla bra. Jag har också framkallat ett foto album, men jag har dubbel framkallat kort för jag ska göra ett foto album till mina föräldrar. Men jag har även framkallat kort till min syster Suzan som kommer att plugga i Polen i september. Jag ska göra ett litet foto album till henne som hon kan ha med sig. Det blir hon såå lycklig över. Men först ska hon till Libanon hon och mamsingen min i slutet av denna månad och de kommer att vara där till den 13 juli. Så de väntar på att vi åker ner och de kommer att vara där till dopet sen åker de hem. Suzan (sousou) kommer ju att stå som gudmor till lill tösen. Oh, kommer att bli sååå fint dop.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar