Pekboken för lite finare barn – The Tiny Universe

Pekboken för lite finare barn? Hört talas om den? En riktigt riktigt snygg pekbok till barn, eller lite finare barn som dem har kallat den.

Haha, jag tycker fan den är häftig. Den är av svart sammet, vem kan motstå det liksom haha.

Med stil och humor har The Tiny Universe skapat världens första pekbok för lite finare barn. I boken får barn lära sig känna igen och uttala livsviktiga saker som Champagne, sportbil och skaldjur.

Denna pekboken är tillverkad med en sida av mjuk sammet och en humoristisk framtoning när det kommer till innehållet. Detta är den perfekta presenten till nyblivna föräldrar, till dopet eller 1-årsdagen.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pekboken för lite finare barn – The Tiny Universe

  1. Lexi skriver:

    Joo d är det nog, fan va äckligt! Hon kom nog på det i samband med hennes föräldrars skilsmässa lr nåt. Andra börjar ta droger eller supa sig fulla… hahaha men hon käkar soffor istället, normalt. =P

    Haha antar att du önskar dig en sån bok till Lea va =P

Lämna ett svar