Play – Doh

Lea älskar att leka med Play – Doh, jag gjorde egen deg för ca 2 månader sen och de är lika bra och ligger fortfarande i kylen. Men i julklapp fick hon ett stort set med Play- Doh och hon har lekt med det ca 7 ggr sen den 25 december. Nu ska vi bygga lite tillsammans hela familjen för att hon vill att vi ska leka med henne. Maken gör bilar och jag gör blommor och djur hahaha. Lea bygger hus och tårtor, mammas lilla älskling. Svinkopporna är på bättringsväg, vi har smörjt in dem 2 hon har och tvättat dem. Skorpan som var på lossnade igår efter duschen så när vi skulle smörja in den så var skorpan borta så krämen gick in i själva blåsan så vi kunde nå bakterierna.

Dagens planer är att gå iväg med Lea på en blöt promenad och titta lite i mellandagsrea. Vi kanske hittar något. Igår fann jag hennes nya lila rapunzel velour pyjamas som hon haft på bilderna igår och imorse. Jag brukar ha tendens att shoppa ihjäl mig på mellandagsrea men igår hejdade jag mig rejält och fick med mig en kjol till mig (som inte satt bra på när jag kom hem och provade) och en pyjamas till Lea och en BH till mig. Jag ÄLSKAR bombshell BH:n från Lindex de är mina favoriter och jag kan ej leva utan dem.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar