Poker

Finns det en pokerproffs? Jag vill nämligen veta lite om hur man spelar poker. Jag vill veta hur man kör 21. När är det tillåtet att kalla sig pokerproffs? Är det när man aldrig förlorar eller är det när man är spelberoende? En undrande jano.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Poker

  1. mtina skriver:

    ingen dera- eller nästan båda, beror på hur man ser det. Pokerproffs= När man får mer, än man behöver och aldrig förlorat sig till noll. Det kallar jag ett proffs, som hanterar sin tanke och vilja genom kontroll, mycket är tur- men ännu mer är hjärna.

  2. Jano skriver:

    Ja men min lilla tina, du har rätt. Men jag hör här och där att vissa kallar sig proffs bara för att de spelar. Blir så less på sådanna personer. Gjorde falafel idag, tänkte på dig..Vill ju göra det åt dig en gång:)

  3. mtina skriver:

    jag vill ha falafel bland mycket annat- libanesisk mat. := det vet du! (suck;( )

Lämna ett svar