Pollen, kaffe och dålig sömn

Måndagen har börjat, vaknade med tung huvud och snuvig och rinnande ögon och näsa. Pollen slår hårt varje år, men jag svalde en tablett så fort jag vaknade till liv. Kaffet har också åkt ner för den delen. Huvudet är rätt så tungt men inte så konstigt då man legat smått orolig under natten.

Sitter framför datorn för att få lite saker gjorda innan jag kickar in dagen. Solen skiner in genom fönstret och det känns äntligen som att våren är på gång. Både tvättmaskin och diskmaskin körs för fullt och jag ska hinna hänga tvätt innan jag beger mig ut. Ska iväg till revisorn och få papper inlämnade och sen byta storlek på Leas baddräkt som hon fick i födelsedags present av sin moster!

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera