Praktisk och tålig väska från Esprit

De som känner mig vet att jag älskar väskor och älskar snygga/praktiska väskor. I slutet av vintern köpte jag en svart väska från Esprit till skolan, jag älskar den. Jag sökte en väska som var praktisk med flera fack, tålig och snygg. Jag sprang in till en väskbutik i skanstull så fort jag bestämt mig att jag måste ha en väska snarast möjligt. Jag som älskar väskor har vissa krav på väskor och den här väskan hade allt jag ville ha samt önskade. Den hade ett rem som gjorde så att jag kunde bära den som axelväska om det skulle bli för jobbigt att bära allt i handen. Den underlättade verkligen mina skoldagar för den vägde knappt något men böckerna i vägde en del. Jag som pendlade fram och tillbaka i nio månader ville ha en väska som inte gjorde så axlarna och armarna förlamades av allt bärande. Speciellt då böcker, matlåda, vattenflaska och allt en kvinna bär med sig i sin väska väger flera kg ibland.

espritväska

 

Älskade utefacket som jag kunde ha min mobil samt min kortplånbok och hade de till hands direkt vart jag än gick. Den här väskan kommer jag garanterat att änvända då jag börjar jobba. Men nu är jag ute efter en lite mindre väska som jag kan använda till vardags och inte är så stor. Sökte lite på nätet och började med att söka hos Esprit, för att jag var så nöjd med deras väska. Blir jag nöjd med ett märke så blir jag en trogen kund till det märket.

skolväskan

 

Här ser ni en bild på väskan när jag bär med mig den, perfekt storlek för skola eller jobb.

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar