Present till prinsessan Alyssandra

Min kompis har fått en liten tjej som jag skrev på bloggen för någon vecka sen och jag funderar på vad jag och Lea ska köpa till prinsessan Alyssandra som de kallade henne. Vi får se när jag ska ta mig dit med Lea, hon bor ju trots allt 4 minuter promenad från mig haha. Men jag ville att hon skulle vila och få in nya rutiner innan vi ska bege oss dit hehe. Och nu har hon fått det och jag funderar för fullt vad jag kan köpa för fint för lill prinsessan. Jag har tänkt fråga Alyssandras moster (Lilly) vad hon fått och inte fått så man inte köper likadant och jag är små trött på kläder haha. Hon har mycket mycket kläder. Hon fick av sin stora moster (Lilly) mycket kläder på babyshowern  som de hade i slutet av november.

Har ni några förslag så give it 2 me hehe.

PS: Jag hann springa och köpa mjölk men ni ska bara veta vad ont i hjärtat jag fick som lämnade henne sovandes. O ni som vet vart jag bor vet att det är bara två minuter till lill affären men jag fick lite ont i hjärtat ändå. Uch, vilken känsla.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Present till prinsessan Alyssandra

  1. Lexi skriver:

    OMG hur mycket har du bloggat kvinnaaaa!! Haha men det e bra! Så fint namn! Alyssandra!! Bara för att det är så nära mitt, haha =P

Lämna ett svar