Sex

Jag börjar ta sexfrågan på allvar. Det är det enda folk tänker på, helt ärligt. Hur ofta har man sex egentligen? Vem har tid att hinna mysa och gosa innan sex? Vem planerar in en sexstund? Ska det bara kännas när man är sugen på det eller ska det skrivas in i almanackan vilken dag som passar bäst? Ibland tänker jag hur har man ork och tid och mest av allt under de här deppiga månaderna då vi inte hinner se solen. De som har barn har de ofta sex eller orkar de aldrig? Jag har inga barn än, och jag jobbar högst/minst 4 dagar i veckan och jag har hushållsarbete varje dag och ibland tänker jag hur fan jag ska hinna med mig själv. Hur är det då när man ska ha sex eller är sugen men inte finner tid eller ork?

Skriv och berätta hur ni tänker och hur ni planerar om ni nu gör det. Det är en liten frågestund jag ställer er, ge er själv några minuter för att se hur mycket ni är pressade under de mörka månaderna av allt runtomkring er. Men glöm aldrig att skaffa tid till dig själv för då orkar du mycket mer.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar