Sista dagen på året 2012

Idag är det sista dagen på detta år, tack för alla roliga stunder 2012 och hoppas att 2013 blir ett mycket bättre år och året då jag når mina mål inför 2013. Jag har två bröllopar kanske 3 är 2013 och det ska bli super kul och sen blir det en tripp till Libanon för semester och bröllop och en tripp till Jönköping några dagar för att ett bröllop. Sen så många roliga tripp till Gävle till familjen. Jag önskar att alla era och våra drömmar kommer i uppfyllese detta år. Men kom ihåg att drömmar slår in då man kämpat för att nå dit.

Nu sitter jag och dricker kaffe och njuter av att Lea är på bra humör och att vi byggt Lego i två timmar gör ju saken bara bättre. Hon kunde sitta still och bygge med mig och maken så pass länge och det är rekord. Vi åt en dunder frukost och jag ska storstäda och tvätta för att ta emot 2013 med rent hus och comfortluktande sängkläder. Men ikväll smäller det med massvis med godsaker. Vi firar nyår här hemma och jag och maken har fixat till allt till maten. Det blir lite havsmat och tapas vilken blandning men jag var sugen på kräftor, kallröktlax, musslor och maken ville ha tapas. Så vi kör både och och det ska ju bli gott. Sen blir det vin till det.

Vart firar ni in år 2013? Om jag befann mig i Libanon skulle jag firat in år 2013 hos Tokyo Lebanon – Sushi & Japanese Restaurant. Men så fort jag åker ner till Libanon ska jag besöka den. Måste ju testa stället. Den ägs av några vänner som precis startat den. Hoppas  de får ett helt underbart år 2013. O allt går som de vill och önskar.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar