Ska iväg till barnmorskan

Måndag morgon och det är -25 grader och jag ska iväg till barnmorskan. GALEEEEET, kommer frysa sönder mig på väg dit och tillbaka. Men men vad fan ska man göra SVERIGEEEEEE vinter. Har tid kl 9:00 så jag kommer att gå hemifrån kl 8.30 för att hinna dit i tid. Efter det ska jag förbi ICA och handla lite till lunchen för älsklingen jobbar hemifrån idag så det blir tidig lunch. Senare vid 14:45 ska vi på föräldrar grupp och den varar i ca 2 timmar. Idag kommer det att handla om förlossning och vi kommer att få se på film om förlossning också. Kommer berätta mer om det när jag kommer hem.

Gårdagen kortfattat: Vi var till kyrkan och efter kyrkan köpte vi hem två stycken super stora kebabpizzor och satte oss på soffan och körde pirates of the caribbean maraton 🙂 vi körde från 14:30 till 22:40. Så min rumpa är formad efter min soffa idag hahaha.

Nu ska jag göra en macka att få i mig innan jag drar hemifrån.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar