Skillnaden på män och kvinnor

Vad en kvinna säger:
Det här stället är alldeles för stökigt. Kom igen, du och jag behöver städa här. Dina saker ligger överallt på golvet och du har inga kläder att ta på dig om vi inte tvättar nu med en gång!

Vad en man hör:
Blah, blah, blah, blah,KOMIGENDU OCH JAGblah, blah, blah, blah, blah PÅ GOLVET blah, blah, blah,INGA KLÄDER, blah, blah, blah, blah, blah, NU MED EN GÅNG!

Men nu ska jag erkänna något haha, ibland kan det vara så att jag är ”mannen” hahaha.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skillnaden på män och kvinnor

  1. Elise skriver:

    Hahahaha, så sant… jag är också mannen ibland.

    M¨nga inlägg idag:D de gillar vi
    Hur gick det med städningen sen då?blev det något gjort? Jag kom hem för en stund sen, min inneboende hade tagit ledigt idag, tror du han lyfter ett finger??? NEJ. Man blir tydligen lat av att vara ledig:) Eller jag tvingade honom laga mat faktiskt:)

  2. cessie skriver:

    Hmm jag tror nog jag är kvinnan här, jag låter nämligen exakt så och jag lovar att det låter precis som blah blah blah i makens huvud:-) What to do what to do:-) Bra att du mår bättre i allafall! Och du har rätt om Subwaydieten. Det var nämligen en superfet kille i USA som gick ner massor i vikt av bara äta på Subway. Efter det så fick Subway reda på det och han blev liksom ansiktet utåt för Subwaydieten:-))

Lämna ett svar