Skit fin skin jacka i svart från Åhlens

Igår testade vi den här coola svarta Grease jackan på Lea. Vad tycker ni? Så jävla snygg men den var ju lite tight i storlek 86 haha. Skin jackan finns och köpa på Åhlens för 299 kr. (Ursäkta suddigheten i bilden, men ungen ville inte sitta still hahah)

Idag gör jag det sista innan resan, idag måste jag köpa det som fattas mig och det är typ två grejor och sen är jag klar. Ikväll ska jag tvätta och packa klart allt. Sen är det bara att njuta av helgen innan vi åker iväg på måndag jippii.

Igår spenderade jag hela blåsstormen med Dunya och Deniz. Det var mysigt båda var så jävla trötta och orklösa så vi bara degade och inte gjorde så mycket förutom att gå runt o runt i cirklar typ haha. Idag ska jag fixa och trixa med Elise i Kista Centrum och sen är det lugnt. M slutar tidigt tror jag så vi får se om han åker hem innan mig och Lea eller hur vi gör. Nu blir det lite skönhets fix innan jag kilar iväg. Ha en super fin fredag trots att det säg att vi ska få starkare storm idag men solen skiner idag det gjorde den inte igår. Så hopp människor hopp !

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Kommentera