Skönt att sluta en timme tidigare

Vi fick sluta en timme tidigare än vanligt då läraren skulle på ett personalmöte så jag sprang nästan till tunnelbanan för att hinna hämta Lea tidigare. Älskar att spendera tid med henne men tyvärr hann vi inte långt innan hon somna på vägen hem så jag fick gå in och handla på coop själv och hon ligger fortfarande i vagnen utanför dörren och sover gott. Jag har hunnit lägga in en tvättmaskin och köra igång diskmaskin och lagar spagetti och köttbullar för det var det Lea bad om när vi var på väg hem. Själv ska vi äta gå varm gryta som jag ska börja med snart. Men först lite julklapps shopping och kaffe, jag ÄLSKAR att klicka hem julklappar för att jag har knappt tid att springa i butiker.
Jag har 5 julklappar till jag ska köpa men annars är jag klar. Det känns sååå skönt att få saker och ting klara och bockade för den där stressen hatar jag. Sen så den ända tiden jag har att julshoppa är helger eller via nätet, men vissa saker måste jag pilla och klämma på hehe. Sån är jag!!

Nu kaffe och lite lugn och ro innan jag ska börja med maten med Lea, hon ville laga mat tillsammans med mig så jag ska vänta på henne. Mammas älskling.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar