Slå in paket inför julen

Med färg i håret hann jag med att tömma diskmaskinen och lägga in ny disk och slå in paket inför julen. Alla julklappar är inte köpte än med de flesta är det. Jag har lite kvar och sen är jag klar och de måste jag hinna köpa till helgen, så jag får det gjort. Leas jullov börjar redan på torsdag nästa vecka och det ska bli mysigt med att packa och på fredag åka upp till mina föräldrar och fira julen med familjen. Vi kommer att vara uppe i ca 1 vecka och det ska bli såååå mysigt. Lea ska få baka med sina mostrar och sen ska jag baka också och ta med mig till julmiddagen som i år kommer att bli hemma hos min bror men maten gör mamma. Men barnen kommer att ha det mycket roligare hos min bror då de har ett stort lekrum som de tre tjejerna kan leka i och vi kan bara slappna av och njuta av lugnet liksom. Rafqa och Georgia (min brors döttrar) är så bra med Lea. De leker med henne och tar hand om henne så det ska bli mysigt. Jag ska ta med Leas overall och mina skidhandskar för vi ska leka i snön med barnen och åka pulka. Mys pys i högsta grad helt enkelt.

Nu ska jag tvätta bort hårfärgen och dona det sista innan jag drar iväg. Bilder på min tärna kommer upp senare idag. Ha en super trevlig Lucia!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar