Sliten i huvudet och ingen sömn alls

Under natten vaknade Lea gråtandes kanske 10 ggr så jag har inte sovit alls bra i natt trots att jag gick in och la mig vid 21.40. Men hann knappt sova en timme så vaknade hon och vaknade varje timme fram till klockan 6.00. Så jag är sååå jädrans trött i huvudet och kroppen. Jag väntar bara på att hon nu ska somna en stund så jag får gå in och lägga mig. Jag ska ta henne till läkaren för i tisdags fick hon vaccin i vadera lår och vid sticket hon fick vid låret har svullnat och är röd och lite hård. Så mamma hjärtat är lite orolig.

Jag ska in till city idag och hoppas verkligen vädret håller sig. Nu är det soligt men såg på nyheterna att det finns en stor risk för regn. Nu håller vi tummarna 🙂

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar