Slut på påsken och alla dess röda dagar

Nu börjar verkligheten igen. Ibland tycker jag att att vissa röda dagar är sköna bara för att ha älsklingen hemma men allt annat är stängt och Sverige står still. Då blir jag lite uttråkad och bara sitter hemma, man vill ju kunna göra något när älsklingen är hemma. Men nu är vi tillbaka till vardagens rutiner och älsklingen åkte till jobbet vid 07.00 och jag sitter och läser aftonbladet och kollar igenom internet en snabbis. Ska snart upp och göra en kopp chino och äta en banan. Idag har jag några ärenden jag måste göra innan mamsingen kommer och ringa några samtal. Mamma kommer på fredag och det känns så skönt och ha henne vid min sida när jag ska föda. Det är endast 13 dagar kvar till BF.

Vi är såå ivriga nu, det känns som om dagarna går men samtidigt inte. Vi längtar tills vi får hålla om henne och sniffa på henne.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Slut på påsken och alla dess röda dagar

  1. Mtina skriver:

    Äckligt nära nu gumman- Gooosshh denna väntan! =)

  2. jano skriver:

    Jaaa, verkligen. Idag är det 12 dagar kvar och det pirrar i magen.

  3. Mtina skriver:

    HAHAH Det pirrar ju i min mage oxå =) Eller jaa du vet ju Var det pirrar i min kropp…

Lämna ett svar