Smashbox In Bloom Eye Shadow Palette & Brush

Dagens vill ha är en palette från Smashbox med de färger jag älskar att använda. De här ögonskuggorna är totalt mina färger och jag vill sååå ha. Jag har blivit en sån som blandar svart och brunt diskret så den ger den mer ljuva touchen och jag rekommenderar det varmt. Jag är i vanligtvis inte så förtjust i brunt men med svart kan den vara den perfekta sotningen. Att bara använda svart och grått blir lite kraftigt svart och ger ibland den hårda rock stilen men när man sotar lite brunt i så blir det så vackert och fräscht. Så där har ni det hahaha. Brunt i smink är min grej tydligen.

Jag älskar Smashbox produkter, sen så älskar jag att alla färger jag använder ligger i en och samma palette. Men tycker personligen att den svarta fattas men förstår exakt hur dem menar att man tar den gråa och lägger tills man får den rätta nyansen. Grått är ju mycket mildare än det svarta. Sen är jag smått förtjust i den marin blåa färgen. Det är såå snyggt.

Den finns och köpa på Eleven.se för 525 kr.

Smashbox In Bloom Eye Shadow Palette & Brush

Ögonskuggspalette med hela 10 olika nyanser, både skimrande och matta. Färgerna är placerade som duo- skuggor för färgkoordinering, men du kan även använda penseln för att mixa och matcha de olika nyanserna.

De mörkaste färgerna kan även användas som eyeliners. Använd Cream Eye Liner pensel 9, för en definierad, men mjuk look.

Nyanser: Ballet pink, Lavender grey, Golden pink, Warm taupe, Bone, Soft Violet, Marine blue, Shimmering copper, Moss & Nude Innehåll: 22 g

Beskrivning & Bild : Eleven.se

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar