Smink Smink Smink

sminkberg_1207680622_425867

Jag är ledig som jag sa i mitt första inlägg idag men det enda jag tänker på är smink. Ibland vill mitt huvud bara stänga av och min kropp vill bara ligga och vila utan att tänka på något och mest av allt på smink. Sitter och kollar på en serie som heter Las Vegas på kanal fem och varje brud jag ser som har smink så kan jag inte sluta tänka på om jag gillar det eller inte och om att jag skulle inte ha gjort så och så. En annan grej är att när jag sitter på tunnelbanan på väg hem så ser jag på alla tjejor/kvinnor och funderar på hur de egentligen sminkar sig. Ibland blir det för mycket och man säger till sig själv NO NO NOOO och man vill gå fram och ge sminktips men sen så säger din hjärna till att det är inte ditt jobb. Vill de ha hjälp så söker de hjälp hos make up artister. Men ibland så har faktiskt inte folk råd med det och jag vill bara stanna till och säga det jag har och säga men samtidigt kan jag förstå att de blir små sura. För man ger sig in på deras privata och det skulle jag inte heller gilla om någon gjorde det mot mig. Men det är bara mitt huvud som leker fram och tillbaka med ideér om vad man vill göra men samtidigt som man egentligen inte vill göra.

Igår hörde jag några små tjejer prata om smink när jag var på väg hem. De pratade om billigt smink så som smink från H&M. De tyckte att de kanske ska köpa dyrare smink som make up store smink bara för att deras storesyskon och mammor gör. Men hur skulle de få råd med de? De hade en mycket viktig diskussion och jag lovar er de var ca 13 år gamla. Men jag vill påpeka en sak att jag tycker inte att H&M har dåligt smink, deras foudation, läppglans och ögonskuggor, ögonbrynspennor samt eyeliner är bra tycker jag. Jag har använt deras produkter i många år så och jag tycker att de är jädrans bra saker. Men så klart förstår man att man vill unna sig dyra skönhetsprodukter ibland men vad gör man när man inte har råd? Lånar pengar för att köpa dyra smink produkter eller går till H&M och köper billigt men bra produkter? Jag vill ge er ett bra förslag köp smink online för det mesta brukar det vara billigare än när man köper det på Åhlens eller Kicks.

Smink
Beauty Planet

Här har ni några hemsidor ni kan kolla in.

Oj då, det blev ett långt inlägg nu ska jag äta lunch jag är jätte hungrig.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar