Sminkade min första modell idag :)

2a0a4963f3092fa7a4afe6988dad3f75

Förlåt för att jag har varit rätt så dålig med uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp. O när jag kommer hem efter skolan så måste jag bara sätta mig ner av all pendlande fram o tillbaka samt att jag har lätt o bli yr hela tiden. Efter att jag har vilat en stund då är det dags för att laga mat, diska och hoppa in och duscha sen sätta sig och prata av med mannen. Idag hade jag min första sminknings modell och det gick rätt bra, fast att min modell hade jätte jobbig hy. Hon hade akne, eksem och massa sår i ansiktet och vid halsen. Så jag täckte så gott jag kunde och min lärare tyckte att jag hade en jätte utmaning och att jag klarade det galant. Så snacka om att jag blev lycklig. Jag sminkade henne jätte simpellt med grått och vitt och eyeliner. Fick ”grymt” på min eyeliner betyg läraren tyckte att jag gjorde det så otroligt bra för att vara första gången med Cake Eyeliner som du måste använde en blöt pensel till. O alla som känner mig vet att jag har jätte svårt att sminka andra, jag var super duktig på att sminka mig själv med inte andra men jag lyckadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees från första gången. Super stolt över mig själv måste jag säga.

Jag har mycket kladd jag måste egentligen renskriva men tänkte göra det under helgen. Tänkte ta en timma eller två under helgen och renskriva allt på datorn och sen göra en pärm av alla mina anteckningar. Skulle vara kul och kolla tillbaka till då och då. Idag gjorde jag mitt första köp i vår ”smink butik” Mist of Stockholm. Köpte en annan väska på grund av att det här är för tungt för mig och dra med mig och jag har faktiskt fått ont i ryggen samt axlarna av den redan. O jag vill inte skada min rygg eller axlar i början av min karriär NEJ. Sen köpte jag 3 st saker två penslar en foundation pensel,  concealer pensel och en mascara borste. Men jag skulle vilja köpa massa ögonskuggor i massvis med färger, men det kommer i slutet av månaden ska jag ha köpt minst 2 st.

Nu är det dags för mig och göra ris och markera mina smink produkter för att vi inte ska blanda ihop med andra när vi är ute och jobbar under mässor som vi ska göra från den 27/8 – 30/8. Fyra dagar fullspeckat med folk och vi kommer att jobba 12 timmar i streck per dag. Mer om det kommer upp när jag vet mer om mässan.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sminkade min första modell idag :)

 1. Lexi skriver:

  Du e halvt förlåten :-p

  Jag har oxå svårt för att sminka andra, hehe. Ska göra en sminkning på lördag dock har en tärna då.

  Men guuud vad jag e glad för din skull. Förstår att du är helt förälskad i detta nu=)

  Så bh’n va inte bra? Fan oxå… jaja får la hitta en annan metod…

  Yr och grejjer? My God DU ÄR MED BARN!! Hihi=P

Lämna ett svar