Snart blir man en 25 åring

Om en vecka exakt blir jag 25 år. Guud, vad fort det har gått. Jag brukar prata med min bästa vän Tina om alla år vi har varit kompisar och mest av allt tiden vi gick tillsammans i gymnasiet och hade drömmar och hopp om livet. När jag blev gravid började vi prata om hur jag sa när jag gick i gymnasiet att jag ville ha barn när jag är 25 år och nu kommer min bebis 2 månader efter att jag har fyllt 25. Det är helt galet, men gud kan sina planeringar. Jag älskar mina 24 år som har gått, jag har haft ett fantastiskt liv och kommer att ha om Gud vill så klart. Vi ska inte prata mer om det nu vi tar det på födelsedagen haha. Men tänk eeeeeeer 25 år 🙂

Slänger in en tidig bukett blommor till mig själv 🙂

image

PS: Vet inte varför jag börjar bli små kär i tulpaner. Börjar man bli vuxen nu? Förr gillade jag bara vita och lila tulpaner men nu är jag inne i alla vackra färger.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart blir man en 25 åring

  1. mtina skriver:

    Ja, old times, old times… Som kortet jag skicka till dig från studentmånaden. Crazy vad tiden går fort. Men som du sa, vi sa ju verkligen 24-25 perfekt första barn(vi som är så ivriga) och nu är du här. Det har ju varit värt all väntan ellerhur! Efter knodden pluppar ut så börjar ett nytt kapitel i ditt liv- livet efter 25år 🙂 Spännande!

  2. jano skriver:

    Jaa, gumman det är helt galet. Tiden bara rann iväg känns det som och jag ploppar ut en unge om några månader och sen är det din tur snart hoppas vi hehe. Ja, livet efter 25 börjar snart mycket spännande 🙂

Lämna ett svar