Solen gör mig lyckligare

Bara av att solen skiner gör mig lyckligare. Jag får en sån full energi och känner att jag vill dona och städa hemma med öppna fönster med hög musik i bakgrunden. Härligt härligt att våren är här och vi närmar oss sommaren. Ska iväg och lämna av Lea snart men först ska jag hinna få i mig två koppar kaffe innan. För sen ska jag springa iväg till gymmet och träna lite innan det är dags att gå hem och dona en stund innan klockan hinner bli 17.00 då jag hämtar Lea.

Jag har hunnit tvätta och hänga upp tvätt så lite har jag hunnit sen klockan 07.00. Disk la jag i diskmaskingen precis så det är också klart. Men allt jävla kaos från helgen och ledigheten igår behöver rensas och plocka undan. Sen lite tvätt igen hehe.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar