Solen skiner i Stockholm

Så fort jag ser solen får jag en inre kick och direkt går jag och tar fram mina solglasögon och testar vilka jag ska ha idag och jag hamnar alltid på samma trots att jag har en massa. Jag använder mig mest av mina Axcent solisar fast att jag har några skit läckra men dessa är soo me. Jag älskar solglasögon och jag har dem rätt så ofta vinter, höst, vår och SOMMAR. Så fort solen skiner åker de upp men de gör dem ibland också då solen är för blyg haha. Men jag kan inte vara utan mina solisar. Satt nyss och tänkte på nästa år, för er som vet en hemlis om vad som kommer att händer under denna höst och som gör så att jag ser så fram emot nästa år. Kan inte avslöja något på bloggen men mina nära och kära vet exakt vad jag pratar om. Jag längtar sååååå det pirrar i hela min kropp.

Sitter nu och dricker första kaffe koppen på fyra dagar och första och första ska jag inte säga har hunnit med 3 hahaha. Men guuuud, vad jag längtade efter den där kicken i huvudet.
Dagens planering? Städa och tvätta. Måste få bort allt som har med sjukstugan jag hade här hemma. Fast att jag bytte sängkläder varje dag. Men nu är det ny vecka nya sängkläder och mycket plock här hemma. Vet inte om jag ska ta mig ut på en prommis efter lite städning här. Men jag ska försöka ta mig ut i solen det är ju ett måste.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar