Solen skiner och ger mig energi

Vaknade 07.15 av att Lea slängde en napp i ansiktet på mig, det betyder att jag ska hoppa upp och vakna. Hon tyckte att jag sov för länge tydligen haha. Så nu har hon ätit frukost och vilket inte är gröt längre. Hon totalt sågar gröten så hon äter macka med ost på. Jag måste dona lite här hemma som jag egentligen skulle ha gjort igår så som plocka lite samt packa upp men jag valde att träffa Katia och Ally. Söta lilla Ally vad stor hon har blivit hon fyller 4 månader nu nästa vecka. Det har gått så fort helt sjukt.

Nu blir det kaffe för att dämpa ner huvudvärken.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Solen skiner och ger mig energi

  1. Tina skriver:

    Hahah Klockrent Lea!!! Du vet att det inte är lätt att få upp din mamma inte, hon gillar sin sömn. Men håll dig till nappen för flaskan kan va lite föör taskigt. 😉 kul att ni är tillbaka!

  2. jano skriver:

    tack gumman, :). Ja flaskan vill jag helst slippa haha, och speciellt om det är fortfarande välling i hahaha.

Lämna ett svar