SOMMAREN ÄR HÄÄR

Jag hade ju sagt att jag har köp stop för Lea men igår köpte jag en massa strumpbyxor och leggings. Jag missar hur fort hon egentligen växer, hon har nu storlek 86/92 i byxor och leggings men 80/86 i överdelar. Hur fort har det gått egentligen jag minns henne fortfarande i superstora 44. De var så stora så hon hade fötterna där man egentligen ska ha knäna haha. Helt galet hur fort det går alltså och jag hinner inte med. Hon blev ju 13 månader i söndags och jag ville bara böla då jag höll om henne och gosade med henne.

Igår hade vi finbesök på uteplatsen, jag och mamma hade varit ute hela dagen och när vi kom hem behövdes det arabisk kaffe så vi kokade kaffe och satte oss ute och jag messade Katia att hon skulle svänga förbi på kaffe och det gjorde hon. O hon kom med blombuketter till mig och mamma som present till morsdag hur sött är inte det. Så vi satt alla ute i värmen och drack kaffe medan Lea satt på sin cykel och Alyssandra flyttades runt mellan oss haha. Sen kom M och satt sig med oss ute och sen så började han köra runt Lea på sin cykel. Så mysigt, värsta sommar känslan man fick då.

Idag ska jag rensa lite ur hennes garderob så jag vet vad hon har och inte har. GUUUUUD så fort det går. Jag vill att hon ska börja gåååå snart. Jag längtar tills hon börjar gå och springa runt här hemma och blir mer självständig.

Men nu kaffe på uteplatsen med mamma ♥


Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar