Sömn vad är det?

Lea har hållit både mig och maken vaken hela natten, hon låg vid oss i sängen och hosta och grät och hosta och grät hela natten. Lite sparkar här och där på kroppen fick vi mycket av och hon ville ha vanlig mjölk mitt i natten trots att hon sa att hon hade ont i magen. Vid 06.20 somnade vi och vaknade 09.00. Tycker så synd om maken han var tvungen och gå iväg till jobbet trött och slutkörd.

Lea har bett om 100 saker redan sen kl 09.00, hon ville ha välling, smörgås, morötter och päron men hon har knappt druckit en klunk ur vällingen eller bitit en bit ur smörgåsen, päronet eller moroten. O så här ska hon hålla på hela dagen för hon vill få i sig något men vet inte vad.

Jag ska iväg och hämta ett paket idag och trotsa kylan, sen ska jag se vad jag ska göra till middag. Igår blev det kycklingfile, currysås och ris. Gott och enkelt.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar