Stark Influensa

Lea har tydligen en stark influensa och bör vila och ta det lugnt denna vecka. Hon har verkligen åkt på det stackars lilla tjejen. Hon är orklös, hängig, röd om ögonen och ont i hela kroppen säger hon. Efter läkarbesöket hade jag lovat henne att vi skulle iväg till biblioteket en stund så hon kunde kolla om hon ville låna lite böcker (trots att hon har ca 100 böcker hemma), men hon älskar böcker. Hon ville inte låna någon bok men jag läste böcker till henne medan vi var där.

På väg hem ville hon hyra en bok så det gjorde vi och det fick bli Djungelboken, för det var det hon ville. Så nu blir det lunch framför djungelboken och en massa kärlek till lill tjejen.

Solen skiner och jag är överlycklig över det. Kaffesuget dödar mig ska få i mig lunch och sen klunka i mig kaffe. Vi hade som sagt jobbig natt och hoppas att den här natten går bättre.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar