God morgon Sverige!

Jag börjar känna mig rätt så gnällig angående tröttheten. Men jag är seg och jag har super svårt att somna innan 03.00 och så måste jag vakna 06.00 med Lea. Nu ligger Lea vid mig och ”läser” Chic, den lilla ungen vill veta det senaste av det senaste. Hon håller koll på modet och kändisar haha. Idag blir det en tripp till Arninge Centrum för att försöka hitta en annan jacka till Lea om inte hennes finns. Sen ikväll blir det smyg premiär för Åkersberga Centrumet.  Men nu kollar vi på Smallville som både jag och Lea älskar. Jag tycker att Clark är stilig, riktigt stilig men ändå a babyface och jag brukar inte gilla babyface. Men han är bara för go 🙂

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Barn, Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till God morgon Sverige!

  1. Lexi skriver:

    Haha jaaaaa, shit, I’m gonna end up like them! Nää men man hittar väl alltid på nåt =) Hur har din dag varit hittills då?

Lämna ett svar