T.G.I.F. och Stockholm City

Jag och Lea på väg hem igår från dagmamman

God morgon fredag! Lea ville upp redan vid 06.30 så det var bara att röra på sig. Ungen vaknar hungrig och säger : ätaa o jouus. Hahaha snacka om att tänka på mat hela natten haha. Sitter här nu och dricker min första kaffe kopp och väntar på att hänga upp tvätt, ja jag började tvätta redan vid 07.00 och har två maskiner till sen är jag done inför helgen. Imorgon ska vi iväg på lunch hos vänner så vi kommer att vara borta hela dagen och idag ska jag iväg till Stockholm City med Pirolla och Elise. Lea hänger med hon med, lite fredagsmys med tjejerna.

Sitter och tittar ut genom fönstret och det ser kallt ut uch. Jag LÄNGTAR tills våren smyger sig fram. Jag har struntat i vinterjackan i 2 dagar nu, jag vägrar ha den orkar inte och gå runt med en dunjacka och svettas och bli helt tokig av att i varje butik se ut som en stooor björn som svettas och boxar sig fram bland alla andra. Jag orkar inte. Jag är en sån som alltid hatat vinterjackor. UCH, vintern helt och hållet om jag ska vara ärlig haha.
Så jag har kört med tjocktröja och skinnjacka.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till T.G.I.F. och Stockholm City

  1. mtina skriver:

    Have a nice day in city! <3

Lämna ett svar