Taco, Fajita och frozen Margarita kväll med vännerna

 

Ikväll ska vi ha Taco & Fajita kväll med Katia och Charbel. Till det ska det serveras massvis med frozen margaritas guuud så gott. Så har varit iväg och handlat en massa och ska snart dona lite här hemma innan klockan blir sju och de kommer. Lea sover min älskade bebis. Hon somnade vid 10.00 och ligger fortfarande (kl är 13.38) och sover. Ska plocka lite i köket för lillsyrran var förbi igår natt så vi åt frukost tillsammans idag och pratade massa skit och spendera tid med henne och Lea. så köket ser ut smått som ett bombnedslag. Så allt ska plockas och donas här hemma och så ska jag mata Lea då hon vaknar och så ska jag be M att dammsuga hela huset. Så jag har lite och göra idag som ni läser.

Sen ska vi spöa dem på Mario Kart. Vi ska köra alla fyra tillsammans och vi måste vinna fan haha. Sist hemma hos dem vann jag över Katia i pingis men förlorade i bowling. O tro mig, ni vill inte höra mig spela Wii. Jag kan bli super arg och börja skrika och svära haha. Jag sa då till Katia, tro mig med mig vill du inte spela. Sen fick hon höra ett och ett annat ord. Svordommarna bara forsade hahaha.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar