Tacos med frozen margarita <3

Ikväll bjuder vi hem en kompis till oss på tacos och frozen margarita (LOVE) och det ska bli super mysigt. Men nu ska jag städa innan och tvätta en tvättmaskin. Vid 11.00 var jag och luncha med en tjej som heter Donia som har en liten bebis på 1 ½ månad, han är sååå liten men ändå var han större än Lea då hon föddes. Han vägde 3200 g när han föddes och min lilla tjej vägde 2720 g. Så bara av att se honom såg jag Lea framför mig och tänkte, guuud det känns som evigheter sen hon var så liten.

PS: Köpte prinsess tårta till ikväll. Lea’s 6 månaders kalas ska firas. Synd att mina systrar och föräldrar inte var här 🙁 Men vi kommer att tänka på dem. Men när hon fyller 1 år ska det firas med familjen.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar