Tacos till middag en fredagskväll

Jaha, en konstig natt tar alltid med sig en konstig morgon. Jag satt uppe medan älsklingen och Lea sov. Jag gick in och la mig kl 03.00 och 3 och en halv timme senare var det dags och gå upp igen och börja morgon rutinerna. Men vid 08.00 gick vi in och la oss två timmar så det var skönt att man fick lite extra sömn. Lea är på grinig humör och är jätte trött just nu men hon kan inte somna. Vi får se hur länge det håller sig. Så äntligen åker första kaffe koppen ner i magen så jag kan klara av huvudvärken jag har och den här dagen. Det är ju fredag och inte vill man vara trött på en fredag.

Dagens planer är en snabb promenad lite senare och efter det tänkte jag handla lite mat till middagen. Det blir tacos ikväll gott och mysigt. Vad har ni för planer denna helg?

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar