Timmarna bara flyger iväg

I fredags skulle jag ju ut med tjejerna men jag fick tyvärr avboka och gå hem och sura över det. Men maken var snabb med att muntra upp mig, jag fick en drink gjord på kaffe glass dränkt i vodka så det löste min sura min hehe. Sen hade vi fredags mys alla vi tre och njöt av vår lilla mini familj.

Lördagen började med gymnastik med Lea och sen handling och äta mat sen drog vi iväg och letade efter vinterjackor och vinterskor till maken. Den ända som lyckades få med sig en vinterjacka var Lea hehe, och hon stod o halv skrek i butik att hon har många jackor hahahah. Den ungen tar kål på oss!! Efter shoppingen drog vi vidare till Ikea för mer shopping. Är det någonsin tomt i IKEA? Man kan ju undra.

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar